Sport

2017.02.03. 19:15

Sikeres év volt

Agárd - Pénteken este tartották a VVSI SZK 2016-os esztendejének a zárását. A sok fiatal sportoló jókedvvel ünnepelte a mögöttük hagyott évet.

Silye Sándor

A sportolók meghallgatták azt, hogy a vezetők milyennek értékelték 2016-ot. Az eredmények magukért beszéltek, hiszen a magyar bajnokságokon a vitorlázók, a kajak-kenusok és az evezősök 9 arany, 11 ezüst és 9 bronzéremmel gazdagították a klubot.

Soltész Miklós államtitkár is jelen volt, együtt örült az ifjakkal a sikereknek. Mintegy hatvan versenyző vehetett át különböző elismeréseket.

Valóságos díjzuhatag volt a VVSI sportolóinak évzáróján
Fotó: Molnár Artúr

A legkiemelkedőbbek: Petkó András magyar bajnok, U23-as világbajnoki 5. helyezett, a Borsányi Gábor, Illényi Dániel evezős pár, akik az ifjúsági világbajnokságon 10., az Európa bajnokságon 5. helyezettek lettek négypár evezősben, Mogyorósi Márton, aki Bledben a nemzetközi regattán 4. lett az U23 könnyűsúlyú egypár evezésben.

- Eredményes esztendőt zártunk, mind létszámban, mind eredményességben fejlődtünk. Utánpótlás korú versenyzőink száma meghaladja a háromszázat, kimagasló nemzetközi sikerekkel is büszkélkedhettünk - összegezte röviden az esztendőt Deák Csaba ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!