Sport

2015.11.24. 11:56

Sikeres évet zártak a sárosdi karbirkózók - Henrietta és Edmond az év legjobbja

Sárosd – Kategóriájában az év legjobb lány versenyzője címet Barzsó Henrietta érdemelte ki, az év legjobb fiú versenyzője címet pedig Halász Edmond. A Barzsó testvérek édesapja, Barzsó István az év szakosztályvezetője lett.

V. Varga József

A szkander országos bajnokság idei utolsó fordulóját a hét végén Csáfordjánosfán (Győr-Moson-Sopron megye) rendezték, melyen a Sárosdi Szkander Klub versenyzői négy magyar bajnoki címet gyűjtöttek be. Barzsó Henrietta felnőtt női –65 kg-os kategóriában jobb és bal kézzel is aranyérmet szerzett, míg +65 kg-ban jobb és bal kézzel egyaránt ezüstöt. Barzsó Alexander felnőtt férfi –75 kg-ban bal kézzel aranyérmes lett, jobb kézzel sérülés miatt nem tudott indulni.

Barzsó Henrietta, az év legjobb junior lány versenyzője Fotó: V. Varga József

Halász Edmond felnőtt férfi –85 kg-os kategóriában jobb kézzel aranyérmet gyűjtött be, míg bal kézzel ezüstöt. A csapatversenyben a sárosdi klub ezzel a második helyen végzett. A viadalon átadták az év legjobbjainak járó díjakat. A sárosdiak három elismerést is bezsebeltek: az év legjobb junior lány versenyzője Barzsó Henrietta lett, legjobb junior fiú versenyzője Halász Edmond, míg legjobb szakosztályvezetője Barzsó István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!