Sport

2015.04.27. 14:54

A Tiger SE az egészséges életmódra, és a súlyemelésre hívta fel a figyelmet

Székesfehérvár - Nagyszerű bemutatót tartott a Tiger Sport Egyesület az elmúlt hét végén Székesfehérváron, a Hétvezér Általános Iskolában.

Bobory Balázs

Az egyesület célja a sportos életmód és súlyemelés népszerűsítése volt az utánpótlás korosztályúaknak a Hétvezér Általános Iskolában. Az intézményben a Tiger SE két kiválósága, az országos és nemzetközi bajnok Zsolnai Máté és az országos bajnoki bronzérmes, szintén nemzetközi bajnok Kellner Martin mutatta be a nagyszámú érdeklődőnek a súlyemelésben megkívánt és használatos edzésmódszereit.

Álló sor, balról: Varga Dávid edző, Schönekker László fitnessélet szaktanácsadó,Csizmazia Gábor elnök. Alsó sor: Kellner Martin,Zsolna Máté (mindketten a Tiger SE versenyzői). Fotó: az egyesület felvétele

Az egyesület örömmel vette, amikor a bemutató közben sok érdeklődő szerzett meglepetést azzal, hogy szeretné kipróbálni a bemutatott gyakorlatokat.

A Tiger SE-nél fontosnak tartják az emberi értékeket, az egészséget, és a sportos életmód kialakítását, mindez lényeges a jelen és a jövő generációjának számára is. A klub megköszönte Lángfalvy Péternének, az iskola igazgatójának a lehetőséget és a szívélyességet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!