Sport

2016.10.21. 17:45

Soproni randevú

Székesfehérvár - A hétközi, nemzetközi kupameccs után a honi bajnokságban folytatja az Alba Fehérvár, szombaton 18 órakor Sopronban.

Horog László

A hazai bajnokságban három győzelemmel kezdett az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata, előbb a ZTE-t verte Zalában, itthon a szombathelyieket, majd a MAFC-ot a fővárosban. Tehát mindkét, idegenbeli meccsén diadalmaskodott Dzunic Branislav csapata, ezt a sormintát szeretnék követni szombaton is. A kék-fehérek szerdán megkezdték szereplésüket a nemzetközi porondon is, az EK-ban. Lisszabonban gyakorlatilag végig vezettek, mégis kikaptak a hosszabbítás utolsó pillanataiban, 77-74-re. Sokat nem merenghettek a vereségen, ugyanis szombaton már bajnokin van jelenésük a hűség városában.

Taylor remekel az Albában Fotó: Koppán Viktor

Egy éve, a végletekig kiélezett mérkőzésen a fehérváriak győztek Sopronban 80-79-re, Kenny Chery betörés utáni, utolsó másodpercben szerzett duplájával. A soproniak két győzelemmel és két vereséggel állnak a bajnokságban, legutóbb Szolnokon vívtak izgalmas derbit, félidőben öt ponttal vezettek, végül 85-78-ra kikaptak. Szerdán ők is érdekeltek voltak FIBA Europe Cup sorozatán, a francia Nanterre 79-77-re nyert Sopronban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!