Sport

2015.05.28. 10:47

Megye I Labdarúgás - Sorsdöntő kilencven percek

Székesfehérvár - A Viszló Trans megyei I. osztály 29. fordulójának rangadóját Dunaújvárosban rendezik.

Káldor András

Május 30., szombat, 17.00

Ercsi (9.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: – Három sikertelen mérkőzés után most már mindenképpen szeretnénk nyerni. Az eltiltottjaink visszatérnek, így lényegében a legjobb csapattal tudunk pályára lépni. Ahhoz, hogy biztos középcsapatként zárjuk a szezont feltétlenül hoznunk kell ezt, valamint a következő mérkőzést.

Velence Bericap (2.)-Puskás Akadémia FC II (11.)

Pavlik József a Velence Bericap vezetőedzője: – Sokat kivett a csapatból a kupadöntő, de nekünk ahhoz, hogy a második helyet megszerezzük, mindenféleképpen győznünk kell hazai pályán. Sajnos vannak áldozatai is a szerdai összecsapásnak, két meghatározó játékosra nem számíthatok, Dukon Gergő megsérült, Kovács Krisztián sem lesz ott a csapatban.

Dunafém-Maroshegy (15.)-Sárszentmiklós (5.)

Gelencsér Tibor a Dunafém-Maroshegy edzője: – Úgy néz ki, hogy a bajnokság hajrájára belelendült a csapat, egyre jobb formát mutatunk, de sajnos a múlt heti mérkőzésen Dopuja Igor és Suhaj Alex megsérültek, ráadásul ketten munkahelyi elfoglaltság miatt nem lesznek ott a mérkőzésen. Jelen pillanatban próbáljuk összeszedni azt a tizenegy játékost, aki pályára léphet, az U 21-es csapatból töltjük majd fel a keretet. A vendégcsapat erősebb nálunk, de megpróbáljuk átmenteni a formánkat.

Martonvásár (8.)-Bicske (16.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: – Remélem, hogy a sérültjeink helyrejönnek a mérkőzésig, és egy jó csapattal tudunk felállni, hogy meglegyen az esélyünk a győzelemre.

Május 31, vasárnap, 17.00

Polgárdi Vertikál (7.)-Kisláng (12.)

Beszédes Sándor a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: – Reméljük, hogy igazi szomszédvári rangadó lesz, és nagy tisztelettel várjuk a vendégeket, és a szurkolókat. Elvárom a saját játékosaimtól, hogy ennek megfelelően álljanak hozzá a mérkőzéshez. Annak ellenére, hogy rangadó lesz továbbra is a fiataloknak szavazok bizalmat, már a jövő csapatát építve, hét, vagy nyolc ifjúsági korú játékost fogok szerepeltetni. Ez bizonyítási lehetőség a számukra, jó próbatétel lesz. Kellemes pozícióban vagyunk a tabellán, így megérdemlik, hogy ott legyenek a pályán. Eredményesebb, és közönségszórakoztató játékot várok, mint az utóbbi mérkőzéseken, mert nagyon ránk férne.

Mezőfalva (14.)-Mór (3.)

Masinka László a Mezőfalva vezetőedzője: – Szeretnénk itthon tartani a három pontot, de igazság szerint az utóbbi hetek teljesítménye alapján nem sok reményt fűzök hozzá. Tényleg nagy szükségünk lenne a pontokra, remélem, megteszünk érte mindent. Vannak sérültjeink, de nem ez lesz a döntő, mert azon a hozzáálláson kell javítanunk, amelyet mutattunk mostanában mutattunk.

Szár (13.)-Tordas (10.)

Lacza Albert a Szár vezetőedzője: – Az elmúlt fordulóban nem fociztunk rosszul a dobogóra esélyes Mór otthonában, remélem, hogy ezt a játékot sikerül átmentenünk. Ott a végén közel is álltunk a pontszerzéshez, ha hasonlóképpen játszunk hazai pályán a Tordas ellen, akkor be tudjuk húzni ezt a mérkőzést. Nyugodtan játszhatunk, a kitűzött célt, a bennmaradást teljesítettük, így semmilyen teher nem nyom bennünket.

Dunaújváros PASE II (4.)-Iváncsa (1.)

Bakos Zsolt a Dunaújváros PASE vezetőedzője: – - A bajnokság legjobb csapatával találkozunk, nem lehet más a célunk, hogy megnehezítsük az Iváncsa dolgát, akiknek ezúton is gratulálok a bajnoki címhez.. Szeretnénk a kilátogató szurkolókat jó játékkal megörvendeztetni. Ha ez hozza magával a győzelmet, akkor az lesz a hab a tortán, szeretnénk megőrizni a 4. helyet.

A dunaújvárosi Fridrich Dávid (kék) a védők gyűrűjében. Fotó: Zsedrovits Enikő

Szerdán lejátszották a Magyar Kupa megyei döntőjét, és a bronzmeccset.

A 3. helyet a Martonvásár szerezte meg, miután 3-1-re legyőzte a Nagylókot. A fináléban, pedig az Iváncsa biztosan nyert a Velence Bericap ellen 2-0-ra.

Mesteri értékelés az érmesektől

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: Úgy érzem, hogy a játék képe és a helyzetek alapján teljesen megérdemelten nyertünk.

Pavlik József a Velence Bericap vezetőedzője: Nagyon jó mérkőzést játszottunk az Iváncsával, véleményem szerint méltó ellenfelei voltunk, de megérdemelten győzött a jobb csapat.

Miskovicz Bálint az Iváncsa vezetőedzője: Le a kalappal a csapatom előtt, akár még nagyobb arányban is megnyerhettük volna ezt a kupadöntőt. Teljes mértékben elégedett lehetek az idei szezonnal!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!