Sport

2017.03.16. 18:53

Tisztes helytállás a Blancók ellen

Gárdony - Ritkán látott erős együttes látogatott a gárdonyi csarnokba, az NB I/B-s Gárdony-Pázmánd NKSE a Magyarországon edzőtáborozó argentin válogatottat fogadta barátságos meccsen.

Ferencz Balázs

A találkozó elején megilletődötten kézilabdáztak a tóparti hölgyek, nem sűrűn találkoztak a fürge támadásokat futtató Argentína legjobbjaival. 8-2-es vendégvezetésnél kért időt Pánczél Barabás, s a taktikai szünet jót tett, mert eztán sokkal koncentráltabban védekeztek Kuhinkóék. Három gólra zárkózott fel a gárdonyi hölgykoszorú (6-9), de aztán a dél-amerikaiak nyitott védekezésével nem tudtak mit kezdeni. Sok volt az eladott labda, s ráadásul az első félidőben három hetest is rontottak Urfiék. A szünet előtt újra elléptek az argentinok, 8-20.

A szünetben komoly fejmosást kaptak a hazai lányok, s a fordulást követően fel is pörögtek. Azonban hamar elfáradt a honi másodosztály újonca, s az argentinok fokozatosan hizlalták előnyüket. Nagyarányú győzelmet arattak a minden évben Fehérváron tréningező argentinok, de célját elérte a meccs: teltház előtt népszerűsítették a kézilabdát. Gárdony-Pázmánd NKSE-Argentína 17-37 (8-20)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!