Sport

2017.03.16. 20:40

Újabb csákvári fiaskó a Merkantil Bank Ligában

Budaörs - Az Aqvital FC Csákvár csapatára rendkívül fontos összecsapás várt a Merkantil Bank Liga NB II 25. fordulójában.

Káldor András

Budaörs-Aqvital FC Csákvár 4-1 (2-1)

Tatabánya, 200 néző, vezette: Gaál (Kóbor, Huszár)

Budaörs: Horváth G. - Wild, Lájer, Kinyik, Tányéros - Petró, Csillag (Csobánki, 46.), Deli, Bata (Papp, 69.) - Horváth R. (Sajbán Máté), Sajbán Miklós. Vezetőedző: Bognár György.

Csákvár: Kovács D. - Kékesi, Fényes, Dulló, Baranyai - Bakos, Kiprich D. (Molnár Cs., 24.) - Oldal, Mészáros D., Sejben - Molnár T. Vezetőedző: Vincze István.

Ebben a fordulóban sem termett sok babér Molnár Tibornak Fotó: Molnár Artúr

A hazai mérkőzéseit tatabányai albérletében rendező Budaörs FC-hez látogattak Vincze István tanítványai, akik a tavaszi szezon eddig lejátszott négy fordulójában négy vereséget könyvelhettek el. Nem indult jól a meccs csákvári szempontból, a 7. percben Fényes Szabolcs buktatta Sajbán Miklóst a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Csillag Dárius a bal sarokba lőtte. 1-0. A 26. percben növelte előnyét a vendéglátó együttes, ismét Sajbán Miklós volt a főszereplő, egy kapu előtti kavarodás után
a kipattanó labdát 16 méterről lőtte a hálóba. 2-0. Még a szünet előtt szépített a Csákvár, egy jobb oldali beadás után Molnár Csaba 5 lépésről helyezett a hálóba. 2-1.

A pihenő után a hazaiak kaptak korábban lábra, és az 58. percben Petró Balázs szabadrúgásából Deli Márió a bal alsó sarokba kotorta a labdát. 3-1. És még nem volt vége a budaörsi gólgyártásnak, a 64. percben Petró ugratta ki remek ütemben Horváth Rolandot, és az egykori csákvári három cselt követően rúgta ki a jobb alsó sarkot. 4-1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!