Sport

2017.03.15. 19:01

Bőven van mit megtorolni - Pintér Attila csapata nem a legjobban kezdte a tavaszt

Felcsút - A labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II 24. fordulójában ismét hazai pályán készülhet a győzelem megszerzésére a Puskás Akadémia FC.

Szupkai Gábor

Pintér Attila csapata nem a legjobban kezdte a tavaszt, hiszen rögtön az első mérkőzésen, az új vezetőedző bemutatkozásán alulmaradt a Puskás Akadémia a Szolnok otthonában. Azóta viszont kiderült az ég a Pancho Aréna felett, és zsinórban három győzelmet aratott a felcsúti együttes. Igaz, mindhárom alkalommal más arcát mutatta. Először a Kozármislenyt fogadták Pintér Attiláék, ahol a baranyaiak örülhettek, hogy olcsón megúszták a kirándulást és csak 2-0-ra kaptak ki. A következő mérkőzés igazi rangadó volt, amely a feljutás kérdésébe is jelentősen beleszólhat, de a Kisvárdát is legyőzte nagy nehézségek árán a Puskás Akadémia. A legutóbbi kilencven perc a Sopron otthonában érdekesen alakult. A hazaiak büntetőt hibáztak az első félidőben, majd a hajrában a vendégek a maguk javára fordították a mérkőzést.

Lencse Lászlónak (labdával) és a Puskás Akadémiának a Békéscsaba ellen sem lesz könnyű dolga Fotó: Molnár Artúr

A mai ellenfél a Békéscsaba lesz, és talán jobbkor nem is találkozhatna a PAFC a békésiekkel , akik tavasszal még nem nyertek meccset, sőt mindössze egyetlen pontocskát tudtak összeszorgoskodni a három meccsen. A Balmazújváros elleni találkozójuk ugyanis elmaradt.

Az őszi mérkőzésre talán jobb nem is visszaemlékezni, hiszen magasan legrosszabb kilencven percét játszotta Csabán a Puskás AFC. A békésiek 5-0-ra nyertek, az utolsó hat percben háromszor is betalálva a felcsútiak hálójába. Ha másért nem, ezért mindenképpen illene elporolni őket csütörtökön. Hogy csupán egy rossz emlék maradjon az a fránya augusztusi idegenbeli küzdelem.

A mérkőzés 17 órakor kezdődik Erdős József játékvezető sípszavára a felcsúti Pancho Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!