Sport

2017.04.03. 10:24

Gól nélküli döntetlennel hangolt a Videoton FC II csapata az ETO elleni rangadóra

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 25. fordulójának vasárnapi összecsapásán a két élvonalbeli klub második csapatai nem bírtak egymással.

Krebsz András

Videoton FC II–Gyirmót FC Győr II 0-0.

Sóstói Stadion, 100 néző, vezette: Bereczki Miklós.

Videoton II: Zöldesi – Baksa, Lénárt, Varga B., Schiller – Pölöskei, Réti – Bódi, Géresi, Barczi (Kondor, 58.) – Bévárdi (E. Hadzic, 76.). Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

A találkozó első öt percében mindkét gárda megszerezhette volna a vezetést: előbb Bévárdi fejelt a kapufára egy sarokrúgást követően, majd nem sokkal később Irmes lövésénél kellett résen lennie Zöldesinek. A félidő további része hazai mezőnyfölényben telt, ám ezen kívül nem sok mindennek örülhettek a fehérvári kispadon.

A nem túl magas színvonalú összecsapás második játékrészében átvették az irányítást a gyirmótiak, a 61. percben Papp Richárd a saját térfelének közepéről robogott végig a pályán, a tizenhatoson belülről eleresztett lapos kísérlete viszont célt tévesztett. A hosszabbítás perceiben Bódi végezhetett el szabadrúgást kecsegtető helyzetből, ám lövése egyenesen Rusák kezébe hullott.

Csalódott vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban, hiányzott a minőség a játékunkból a támadó harmadban – mondta Dvéri Zsolt, a hazaiak mestere a találkozó után.

Méltó ellenfelei voltunk az eddigi legerősebb vetélytársunknak, mi álltunk közelebb a győzelemhez – értékelt Nagy László, a kisalföldiek trénere a lefújást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!