Sport

2017.06.28. 17:37

Sport, jókedv és egészség!

Negyedik alkalommal rendezték meg nemrégiben az általános iskola sport- és egészségnapját, melyet 2014-ben úttörő, hagyományteremtő céllal indítottak útjára.

V. Varga József

Diákok és tanárok a sportra, a jókedvre és az egészségre szövetkeztek. A jeles nap nemcsak a közös sportolás nyújtotta örömökre és az egészséges életmódra hívja fel évről évre a figyelmet, hanem az együtt töltött idő a közösségformálás és a helyi identitás erősödését is segíti.

A Fülei Általános Iskola sport- és egészségnapját Fekete Ferenc iskolaigazgató és Gubicza József polgármester nyitotta meg. A programokon száztíz fülei, mátyásdombi és polgárdi diák élvezte a közös mozgás örömeit és a versenyzés izgalmait.

A rendezvény partnere az idén a Magyar Atlétikai Szövetség volt, az ügyességi csapatversenyeket a Kölyök Atlétika program munkatársai vezényelték le.


A sport- és egészségnapot hagyományteremtő céllal hívták életre

A fiú focitornát a polgárdi iskola csapata nyerte, megelőzve a mátyásdombi és a fülei gárdát, illetve a fülei fruskák különítményét.

A csapatversenyekből a legkisebbek, az óvodások is kivették a részüket. A napot egészségügyi bemutató, kézműves foglalkozás és arcfestés színesítette. Az iskola és az önkormányzat, a szülők és a támogatók jóvoltából, nemcsak jókedvvel és derűvel, hanem ajándék energiacsomaggal és friss pogácsával is megvendégelte a hozzájuk érkezőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!