Sportklubok segítsége a tragédia után

2016. március 15., 17:42 szerző: Horog László
komment
A Fehérvár AV19 és az Fehérvár KC meze, a TLI-Alba Fehérvár által felajánlott labda, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia által felajánlott dedikált mez és az Asztrahan elleni EHF Kupa-negyeddöntő labdája is szerepel azon a licitáláson, amely a február 27-én tragikus balesetben elhunyt, debreceni drukkerek családtagjainak megsegítésére, valamint az életben maradt szurkoló gyógykezelésére szolgál.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Békéscsaba–DVSC-TVP női kézilabda bajnoki mérkőzés után négy debreceni szurkoló szenvedett balesetet. Az elkerülhetetlen ütközés következtében hárman életüket vesztették, az egyetlen túlélőre hosszú gyógykezelés vár. A tragédia minden képzeletet felülmúló összefogást eredményezett a magyar sportéletben, elsőként az MVM Veszprém kézilabdázói ajánlották fel egy dedikált mezt, néhány nap alatt félszáz ereklye gyűlt össze.

A Fehérvár KC női kézilabdázói által felajánlott mez

Székesfehérvár és Dunaújváros ezúttal is bizonyította, hogy igazi sportváros, hiszen a Fehérvár AV 19, az FKC, az Alba Fehérvár és a Kohász is csatlakozott az akcióhoz, a Vidi korábbi csatára, a válogatott labdarúgó, Nikolics Nemanja pedig varsói mezét ajánlotta fel. A sportbarátok a debreceni klub honlapján és facebook oldalán találják a jótékonysági akció részleteit.

Horog László

2016. március 15., 17:42 szerző: Horog László

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...