Sport

2016.03.15. 17:04

Sportklubok segítsége a tragédia után

A Fehérvár AV19 és az Fehérvár KC meze, a TLI-Alba Fehérvár által felajánlott labda, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia által felajánlott dedikált mez és az Asztrahan elleni EHF Kupa-negyeddöntő labdája is szerepel azon a licitáláson, amely a február 27-én tragikus balesetben elhunyt, debreceni drukkerek családtagjainak megsegítésére, valamint az életben maradt szurkoló gyógykezelésére szolgál.

Horog László

A Békéscsaba–DVSC-TVP női kézilabda bajnoki mérkőzés után négy debreceni szurkoló szenvedett balesetet. Az elkerülhetetlen ütközés következtében hárman életüket vesztették, az egyetlen túlélőre hosszú gyógykezelés vár. A tragédia minden képzeletet felülmúló összefogást eredményezett a magyar sportéletben, elsőként az MVM Veszprém kézilabdázói ajánlották fel egy dedikált mezt, néhány nap alatt félszáz ereklye gyűlt össze.

A Fehérvár KC női kézilabdázói által felajánlott mez

Székesfehérvár és Dunaújváros ezúttal is bizonyította, hogy igazi sportváros, hiszen a Fehérvár AV 19, az FKC, az Alba Fehérvár és a Kohász is csatlakozott az akcióhoz, a Vidi korábbi csatára, a válogatott labdarúgó, Nikolics Nemanja pedig varsói mezét ajánlotta fel. A sportbarátok a debreceni klub honlapján és facebook oldalán találják a jótékonysági akció részleteit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!