Sport

2016.08.25. 17:31

Stopira hazatér

Székesfehérvár - A Videoton FC szélső védője, Stopira ismét meghívót kapott a Zöld-foki Köztársaság labdarúgó válogatottjába.

Ferencz Balázs

Szeptember 3-án sorsdöntő mérkőzést játszik a Zöld-foki Köztársaság Líbia ellen.

Stopira újra a válogatottban Fotó: Molnár Artúr

- Utolsó csoportmeccsünket játsszuk szeptember 3-án, hazai környezetben, Líbia ellen a 2017-es Afrika-Kupa selejtezőjében. Az már biztos, hogy a csoportunkban a második helyen fogunk végezni, Marokkót már nem érhetjük utol, és bennünket sem foghat be Líbia. Azonban mindenképp nyernünk kell, hiszen csak a két legjobb csoportmásodik jut ki a jövő évi kontinensviadalra, matematikailag pedig csak akkor lesz erre esélyünk, ha megszerezzük a három pontot. Tavaly Egyiptomban játszottunk Líbiával, és 2-1-re nyertünk ellenük, nagyon bízom benne, hogy hazai környezetben is sikerül őket legyőznünk - latolgatta válogatottja esélyeit Stopira a vidi.hu-nak.

A válogatott játékos az utóbbi hetekben sérülés miatt nem lépett pályára a Videotonban, de úgy tűnik, a rehabilitációja kitűnően zajlott, és harcra készen utazik haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!