Sport

2017.03.09. 14:25

Szabadegyházán az Ikarus csapata

Fejér megye - A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén a csapatok.

Káldor András

Osz-Car csoport

Érdekes összecsapásokkal folytatódnak a csoport küzdelmei az előttünk álló hétvégén is. A listavezető Bakonycsernye hazai pályán idén egy alkalommal vesztett, a Mánnyal mindig jó meccseket vívtak, de mellettük szól most a papírforma, bár a Mány idegenbeli mérlege ötven százalékos.

Izgalmas összecsapásra lehet számítani Pusztavámon, ahol a tavaly még az első vonalban vitézkedő csapatok tartanak csúcstalálkozót. Ősszel a pusztavámiak borsot törtek a felcsútiak orra alá, legyőzték őket hazai pályán, kérdés, hogy ezúttal fordul-e a kocka ? A Mór II nagyszerűen kezdte az évet, két győzelmet szereztek, és ezzel a közvetlen élmezőny első számú üldözőivé léptek elő.

A kék mezes Pázmánd csapata Csákváron hajthat a pontokért
Fotó: Kricskovics Antal

Március, 11., szombat, 15.00

Bodajk (10.)-CsórTruck-Trailer (15.), Bakonycsernye (1)-Mány (8.), Kápolnásnyék (7.)-Fehérvárcsurgó (6.), Aqvital FC Csákvár II (14.)-Pázmánd (11.)

Március 12. , vasárnap, 15.00

Pákozd (12.)-Szár (3.), Videoton Baráti Kör (16.)-Vál (9.), Pusztavám-Jüllich (5.)-Puskás AFC III (2.), Kőszárhegy (13.)-Mór II (4.)

Agárdi Termál csoport

A csoport egyetlen szombati mérkőzésén a kényszerűségből Martonvásáron pályára lépő Pusztaszabolcs még tavasszal nem ízlelhette meg a győzelem örömét, mindkét találkozójukat elvesztették. Ellenfelük legutóbb a Rácalmás legyőzésével tett egy komoly lépést a kieső zóna elkerülése érdekében, bár eddig idegenben még nem tudtak nyerni, de pontszerzésük nem lenne meglepetés. A hétvége rangadóját Szabadegyházán játsszák, a tabellát vezető Ikarus-Maroshegy ősszel nagy verést (7-2-a szerk.) mért riválisára, ám azóta ellenfelük stabilabb csapat lett, bár az előző mérkőzésükön nem kis meglepetést okozva otthon szenvedtek vereséget a Sárbogárd II gárdájától. A múlt héten nem játszottak, így némileg pihentebben várhatják a fehérváriakat.

Március, 11., szombat, 12.00

Pusztaszabolcs (7.)-MPF Ráckeresztúr (13.) (Martonvásár)

Március, 11., szombat, 15.00

Szabadegyháza (4.)-Ikarus-Maroshegy (1.)

Március 12., vasárnap, 15.00

Rácalmás (15.)-Seregélyes (5.), Nagylók (6.)-Káloz (9.), Nagykarácsony (14.)-Besnyő-Iváncsa II (10.), LMSK Cobra Sport (11.)-Kisláng (2.), Adony (8.)-Enying (4.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!