Sport

2017.03.16. 16:25

Megyei I: Ki-ki meccset játszanak Sárosdon

Székesfehérvár - A 19. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgóbajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük esélylatolgatásra.

Káldor András

Március 18., szombat, 15.00

Velence (13.)-Mór (2.)

Kiss Ervin a Velence szakosztályvezetője: - A Bicske ellen sem játszottunk rosszul, annak ellenére, hogy ez az eredményben nem mutatkozott meg (0-3 - a szerk.) Nem mi vagyunk ennek a mérkőzésnek az esélyesei, de nem feltartott kézzel fogunk kifutni a pályára. Szeretnénk, és megpróbálunk legalább egy pontot begyűjteni. Nekünk azonban leginkább a velünk azonos helyzetben levő csapatok ellen kell fokozottan készülnünk, mert ellenük harcolhatjuk ki a bennmaradást.

Sárosd Sport 36 (5.)-Martonvásár (4.)

Dvéri Zsolt a Sárosd Sport 36 vezetőedzője: - Nehéz sorozatban vagyunk, sorra jönnek az élcsapatok, de bízom abban, hogy a hazai pálya előnyt jelent, valamint egy kicsit összekapja magát a társaság. Szeretnénk folytatni a jó hazai szereplésünket, hiszen még itthon veretlenek vagyunk, remélem, hogy ezt ki tudjuk tolni a továbbiakban is. Kemény, szikrázó mérkőzésre számítok, hiszen mindig ilyen meccseket játszunk a Martonvásárral, úgyhogy itt bármi előfordulhat. Az elmúlt fordulóban az Ercsi ellen rossz napot fogtunk ki, ilyen nem nagyon volt még a bajnokság folyamán, hogy egyszerre nyolc-kilenc játékos is önmagához képest szerényebb teljesítményt nyújtson. Bízom abban, hogy ez az arány most megfordul, próbáltuk a héten összeszedni magunkat, arra fektetjük a hangsúlyt, hogy a hibákat kijavítsuk, és mentálisan felnőjünk a feladathoz. Nyugodtan készülhetünk a mérkőzésre, mert nekünk nincs kimondva, hogy a dobogóra kell jutnunk, emiatt teher nem nyomhatja a csapatot. Kellő önbizalom, kellő agresszivitás, és ambíció szükséges ahhoz, hogy megőrizzük a jó hazai mérlegünket.

Berczi Dániel (zöld,Martonvásár) már túljutott a sárosdiakon Fotó: Kricskovics Antal

Március 19., vasárnap, 15.00

Mezőfalva (12.)-Ercsi Kinizsi (5.)

Hajnal Attila a Mezőfalva vezetőedzője: - A múlt héten csak a végén ment el a mérkőzés, ez leginkább annak volt köszönhető, hogy hat ifistával fejeztük be a kilencven percet. Hiába vesztettük el tavasszal mindhárom meccsünket, mindegyiken volt sanszunk a pontszerzésre. Igaz az Ercsi egy jobb erőkből álló csapat, de hazai pályán mi megpróbáljuk megnehezíteni a dolgukat, és a lelkesedés előbb-utóbb csak pontokat fog hozni. A felállás most sem változik, akárcsak az előző fordulóban, most is sok a sérültünk, ráadásul rutinos játékosaink - Bozóki Dávid és Móricz Csaba - is kiestek. Tisztes helytállást várok a több negatív mellékkörülmény ellenére!

Baracs (11.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.)

Gyalus Zoltán a Baracs vezetőedzője: - A múlt héten értékes pontot szereztünk a Martonvásár otthonában, a Gárdony ellen is az a célunk, hogy folytassuk a tendenciát, és ponttal, pontokkal zárjunk. Nehezíti a helyzetünket, hogy elég sok sérültünk, de a csapat nagyon együtt van, úgyhogy aki aktuálisan a pályán lesz, az mindent meg fog tenni, hogy továbbra is jól szerepeljünk hazai környezetben. A Gárdony fiatal, és lendületes csapat, a területek leszűkítésével, agresszív játékkal fogjuk tudni őket legyőzni.

Aba-Sárvíz FC (16.)-Polgárdi (9.)

Bor József Dezső az Aba-Sárvíz FC vezetőedzője: - Az Iváncsa klasszissal jobb csapat nálunk, és megpróbálunk túllépni az ellenük vívott mérkőzésen. A múlt vasárnaphoz képest az eltiltott, valamint a munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzó rutinos játékosaink - Tóth Richárd, és Gyuricza Kornél - visszatérnek. A műfüves bajnokságban találkoztunk a Polgárdival, ott sikerült legyőzni őket, hazai pályán, most is megnehezítenénk a dolgukat. Amennyiben kellően jó felfogásban, tiszta szívvel és motiváltan játszunk, akkor mienk lehet a három pont. Igaz, hogy kevés pontunk van, de még mindig könnyebb bennmaradni az első osztályban, mint jövőre megnyerni a másodosztályt.

Tordas (10.)-Bicske (3.)

Korolovszky Gábor a Tordas vezetőedzője: - Vasárnap érkezik hozzánk egy jó csapat, amely ellen szeretnénk jól játszani, és lehetőség szerint pontot, vagy pontokat szerezni. Lényegében ugyanazzal a kerettel tudunk készülni a Bicske ellen is, mint legutóbb Polgárdiban.

Sárbogárd (8.)-Lajoskomárom (15.)

Gracza Tibor a Sárbogárd vezetőedzője: - A Mór ellen bebizonyítottuk, hogy elég erősek vagyunk, hiszen kétszer vezettünk, majd kétgólos hátrányból felálltunk, és a lábunkban volt az egyenlítés. A legutóbbi, mezőfalvai mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Az eredménnyel ugyan elégedett voltam (3-1 - a szerk.), de a mutatott játékunk eléggé szerény volt. Nagyon nehéz kilencven perc vár ránk a Lajoskomárom ellen, de mi mást várhatnék, mint győzelmet. Ellenfelünk az életéért küzd, biztos vagyok benne, hogy mindent el fognak követni, de van annyira karakteres a csapatom, hogy ezt a meccset behúzzuk. Óriási koncentrációra, és figyelemre lesz szükségünk!

Pátka (14.)-Iváncsa (1.)

Takács Viktor a Pátka vezetőedzője: - Finoman fogalmazva, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Az biztos, hogy nem lesz könnyű, azt az egyet várom el a csapattól, hogyha meccs után megyünk az öltözőbe, akkor tudjunk egymás szemébe nézni. Mindenki, amit tud, azt tegye meg a pályán a csapatért! Kétségtelenül komoly mutató az Iváncsa Aba ellen lőtt tizenhárom találata, remélem, mi nem szaladunk bele ekkora vereségbe, én azt kérem a csapattól, hogyha meghalunk, akkor állva haljunk meg. Kezdenek visszatérni a hiányzóink, a múlt héten sajnos sokan voltak. Komplettebb lesz a csapat, hárman újra velünk lesznek, bár két-három játékosra nem tudok számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!