Sport

2016.08.23. 11:38

Szélig Viktor csatlakozik a Fehérvár AV19 stábjához

A korábbi válogatott hátvéd Szélig Viktor a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának menedzsmentjében dolgozik a jövőben.

A klub keddi közleménye szerint a 40 éves szakember az osztrák jégkorongligában szereplő csapat, a MOL Liga-együttes és az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ügyeiben is segíthet majd szakértelmével és tapasztalatával.

Szélig Viktor augusztus elején még a Magyar Jégkorong Szövetség sportigazgatói posztjára kandidált.

"A szövetség részéről érkezett egy felkérés. Azt mondták, hogy el tudnának képzelni abban a pozícióban, és nekem is tetszett a gondolat. Ez mégsem jött össze, hogy miért, arról inkább nem beszélnék, lezártam azt a dolgot, viszont most egy új kihívás kapujában állok" - jelentette ki a volt játékos.

Szélig feladatai között szerepel a különböző szövetségekkel és a válogatottal való kapcsolattartás, valamint a felnőtt csapatok és az Akadémia körül is lesz majd tennivalója.

A klub hétfőn közölte, hogy távozik Tyler Dietrich, az EBEL-csapat vezetőedzője, aki "egy számára kihagyhatatlan ajánlat miatt" kérte a menedzsmenttől a megállapodás felbontását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!