Sport

2015.05.20. 12:42

Szépen karatéztak - A Pataki-Team lányai három érmet nyertek

Tarján - Két első és egy második helyezéssel zárták a Pataki-Team karatékái azt a nemzetközi shinkyokushin karate tornát, melynek Tarján adott otthont.

Ferencz Balázs

A hagyományos, XVII. J&S Speed Kupa nemzetközi nyílt utánpótlás karate versenyként szerepelt az idei programban, melyen a Pataki-Team harcművészei látványos katáikkal remek eredményeket értek el.

4 ország, 42 egyesülete 312 ifjú karatekája adott számot felkészültségéről, tudásáról a tarjáni shinkyokushin viadalon. A kincsesbányai Pataki Viktória ifjúsági lány formagyakorlat kategóriában magabiztosan versenyezve utasított maga mögé a teljes mezőnyt és lett 1. helyezett.

Pataki Zsófia gyerek II. lány formagyakorlat kategóriában a népes mezőnyben pontos, erőteljes gyakorlatokat bemutatva hibátlan teljesítménnyel megérdemelten végzett a kategória élén.

Pataki Nikolettet gyerek I. lány formagyakorlat kategóriában csak a döntőben tudták megállítani. Niki jól versenyzett, megosztott pontozással lett végül 2. helyezett.

A Pataki-Team igazán eredményes hétvégét zárt a két első és egy 2. hellyel.

Pataki Viktória (b), és Pataki Zsófia arany-, Nikolett ezüstérmes. Fotó: Pataki Team

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!