Sport

2016.04.25. 13:40

Szerdai erőpróba

Székesfehérvár - A TLI-Alba Fehérvár szerdán, 18 órakor fogadja a Körmend együttesét. Két légiósa, Pearson és Spurlock nem léphet pályára.

Horog László

A centert és a bedobót kiállították a szombati, Pakson, 84-73-ra elveszített mérkőzésen, Ryan Pearson addig szövegelt, míg a bíró kizárta a játékból, a lefújás előtt másfél perccel. Kisvártatva Tristan Spurlockot is, könyöklés miatt.

Ryan Pearson nem játszhat Fotó: a szerző

A klub vezetői már a mérkőzés után érdeklődtek a versenyiroda illetékeseinél, hogy kizárás után a két játékos automatikusan kihagyja, vagy sem a következő, jelen esetben szerdai bajnokit. Úgy tűnik, igen. A mérkőzésről való kizárás után összeül az illetékes bizottság. Ám a fegyelmi tárgyalásra e hét szerdájáig biztosan nem kerül sor, így a két játékos nem léphet pályára a Körmend elleni meccsen.

A tét komoly, ha a fehérváriak nyernek, 2. helyen zárnak, pályaelőnyből kezdhetik a play off küzdelmeit. Ha veszítenek, minden bizonnyal a 4., legrosszabb esetben pedig az 5. pozícióból folytathatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!