Sport

2016.01.08. 19:45

Szerződést bontottak

Székesfehérvár – A Videton FC macedón támadója, Mirko Ivanovski pár napja kikerült az első csapat keretéből, pénteken pedig szerződést bontott.

Horog László

Csak úgy röpködnek a külföldi klubok nevei a novemberi, norvégok elleni pótselejtező odavágóján remek gólt szerző, fehérvári Kleinheisler László kapcsán. Az utóbbi napokban három lengyel gárda is szóba került, valamint korábban az FTC és a török Istanbul Basaksehir FK ajánlatáról lehetett hallani. A legfrissebb hírek szerint a törökök konkrét ajánlatot tettek a középpályás kapcsán, mégsem biztos, hogy a Boszporusz-partján folytatja. Ugyanis a német Werder Bremen is képbe került, a rendkívül tehetséges futballista pedig érthetően szívesebben folytatná a német Bundes ligában. Ezek tehát még kérdések, az viszont már tény, hogy a felkészülés kezdetén az első keretből kikerülő Mirko Ivanovski távozott a piros-kékektől, közös megegyezéssel szerződést bontott az egyesülettel. A gólvágónak szerződtett játékos nem váltotta be a reményeket, összesen 14 tétmérkőzésen mindössze 1 gólt szerzett. Az új vezetőedző, Horváth Ferenc érkeztével még inkább háttérbe szorult, fél órányi lehetőséget kapott a bizonyításra a trénertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!