Sport

2017.04.18. 17:51

A fehérvári szinkronkorcsolyázok megkoronázták a sikeres versenyszezont

Székesfehérvár - A szezon végéhez közeledve évadzáró gálát szervezett a Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály.

Káldor András

A látványos produkciókkal tarkított eseményen a szinkronkorcsolyások bemutatták az elmúlt hónapokban begyakorolt elemeket, és azt, hogy mennyit fejlődtek a szezon során. Az egyesület lányai egész évben szorgalmasan készültek, most pedig a nagyközönségnek is megmutatták, hogy mennyit fejlődtek a szezon alatt.

Az évadzáró gálán a szinkronkorisok most is nagy sikert arattak Fotó: Koppán Viktor

A Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztály minden tagja jégre lépett, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A legfiatalabb versenyzőket magában foglaló Pingvinek, a mixed-age kategóriában szereplő Black Rose és a felnőttekből álló Jégtörők nevű csapat is bemutatta kűrjeit, emellett a szinkron előkészítő és felnőtt csoport is megcsillogtatta tudását. A csapatok látványos fáklyás produkcióval is elkápráztatták a publikumot, akik vastapssal jutalmazták a bemutatót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!