Sport

2016.08.21. 09:05

Sziporkázó Titánok - A fehérváriak felkészülése jó ütemben halad

Székesfehérvár - Gólzáporos győzelemmel mutatkozott be hazai közönségének a Fehérvári Titánok MOL-Ligában szereplő jégkorong csapata.

Ferencz Balázs

A nyári meleg időben igaz felüdülést jelentett a C-pálya hűvös légköre az odalátogatónak, s mindemellett a Kóger István vezette Fehérvári Titánok játéka is imponáló volt. A felkészülés hajrájához közeledő együttes a Lemay (Scola) - Takács, Krogh, Vizi, Just, Erdei-Láday, Reiter, Tóth, Shupe, Kiss P.-Szaller, Korbuly, Sofron Á., Reiter R., Varga-Arany, Imre, Pillók, Mazzag, Hamvai összeállításban fogadta a Klagenfurt AC Alpen Ligában érdekelt alakulatát, s a kék-fehérek energikus játékkal kerekedtek felül az osztrákokon. A KAC fiatal csapattal érkezett, de rutinos hokisok is segítették őket, a padon az EBEL-legenda, Kirk Furey dirigálta őket, míg a kapuban az Olimpija korábbi kapusa, Trelc, mezőnyben pedig a Villach exjátékosa, Gelfanov jelentett pillért.

Láday Tamás (kék) hasznosan játszott az első hazai edzőmeccsen Fotó: Molnár Artúr

A fehérváriak azonban hengereltek. A 15. percben Devon Krough szerzett vezetést, majd a második periódusban Hamvai és Reiter Attila is betalált. A záró harmadban is a kreatívan, felszabadultan jégkorongozó hazaiak játszottak fölényben, Sofron Ádám és Vizi Dániel is fokozták az osztrákok gondjait, s a Titánok 5-0-ra nyertek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!