Sport

2017.01.23. 19:05

Fiolának szoknia kell a maszkot

Székesfehérvár – A Mezőkövesd ellen súlyos sérülést szenvedő Fiola Attila tavasszal speciális védőmaszkban kell, hogy pályára lépjen a Videoton FC labdarúgócsapatában.

Ferencz Balázs

A Videoton FC védője, Fiola Attila a Zenit Szentpétervár elleni felkészülési mérkőzésen viselt először védőmaszkot az arcán.

Fiola Attila maszkban játszik
Fotó: vidi.hu

– Tavaly a Mezőkövesd elleni mérkőzésen szenvedtem súlyosabb fejsérülést, emiatt egy speciális védőmaszkot kell a következő hónapokban viselnem a mérkőzések során. Edzéseken nem kell hordanom, és amikor először felpróbáltam, akkor még nem volt semmi probléma vele, de megmondom őszintén, most a Zenit ellen eléggé zavart játék közben. Bízom abban, hogy néhány mérkőzés múlva már sikerül teljesen megszoknom ezt, az egyébként speciálisan az én arcszerkezetemre készített védőkészüléket – mesélte a vidi.hu-n Fiola Attila, aki, miután visszatértek Dubajból, a csapattal együtt Székesfehérváron készült a bajnokság tavaszi idényére. A fehérváriak ma útra kelnek, és a spanyolországi Madeirán edzőtáboroznak február 4-éig. Henning Berg alakulata ez idő alatt négy felkészülési mérkőzést játszik, az ellenfelek még nem ismertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!