Sport

2017.04.28. 18:50

Szolnokon kell javítaniuk az Alba kosarasainak

Székesfehérvár - Csütörtökön este Zalaegerszegen szenvedett vereséget az Alba férfi kosárcsapata. A fiúk vasárnap Szolnokon lépnek pályára.

Horog László

Az alapszakaszban nyújtott magabiztos produkciónak hála - vitték tovább az ottani eredményeket - az Alba Fehérvár Puebla Plus továbbra is vezeti a felsőházi küzdelmeket a középszakaszban. Ám ezen etapban az eredmények elmaradnak, két győzelem mellett négy vereséget számlálnak, ebben a körben a Szolnokot és a Falcot gyűrték le hazai pályán. Csütörtökön este Egerszegen szenvedtek 88-76-os vereséget, vasárnap, 18 órakor pedig a tavalyi bajnok Olaj KK vendégei.

Dzunic, a tréner

Az alföldiekkel a szezonban háromszor találkoztak, áprilisban a Gáz utcában az albások nagy csatában győztek 82-75-re, az alapszakaszban megosztoztak a pontokon, decemberben itthon 85-79 állt az eredményjelzőn, márciusban pedig a szolnokiak diadalmaskodtak a Tiszaligetben, 90-76-ra. Most is nagy csatát ígér az örök riválisok találkozása. Csütörtökön nem csak a Fehérvár kapott ki, veszített a Szolnok is, Körmenden buktak 109-81-re. A fehérváriaknál Edwards továbbra sem játszhat, ám a részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Shepard talán igen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!