Sport

2016.12.28. 19:42

Szorgalmasan gyakorolnak

Székesfehérvár- Napi két edzéssel készül a következő, január eleji fellépésre az Alba Fehérvár kosárcsapata.

Horog László

A bajnokságban 9-2-es mérleggel vezetik a tabellát, a Körmend és a Pécs 8-3-as mutatóval követi a fehérváriakat az NB I-ben. A kék-fehérek a karácsonyi szünetet követően, 27-én, kedden délelőtt ismét edzésbe álltak, napi két edzéssel készülnek. A csapatkapitány, Lóránt Péter elmondta, a háromnapos szünet jól esett, ám a folytatásban nem engedhetnek ki, hiszen komoly menetelés vár rájuk a hazai mezőnyben és a nemzetközi porondon is. Legközelebb január 4-én, Franciaországban lépnek pályára a FIBA Europe Cup második csoportkörében, veretlenül utaznak a Pau-Lacq-Orthez együtteséhez.

Három nappal később, január 7-én pedig a Mecsekalján van jelenése a koronázó városiaknak, az ősz meglepetéscsapatával, a Pécs-csel viaskodnak.- Úgy gondolom, büszkék lehetünk az őszi teljesítményünkre. Arra számítani lehetett, hogy a hazai bajnokságban ott leszünk a tabella elején, ám a nemzetközi porondon nyújtott teljesítményünk felülmúlja a várakozásokat. Két győzelemmel állunk a második csoportkörben is, minden esélyünk megvan arra, hogy innen is továbblépjünk - közölte a sportigazgató, Simon Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!