Sport

2017.02.20. 20:35

Tenisz mindenkinek: "Nálad a szerva, Nagyi!"

Székesfehérvár - Ötödik alkalommal rendezte meg az Alba Bianca Tennis Club családi tenisznapját, a "Nálad a szerva, Nagyi!" sportprogramot a Videoton Oktatási Központban.

Szupkai Gábor

Az esemény célja egyértelműen a tenisz sportág népszerűsítése, egyúttal a mozgássérültek bevonása ebbe a csodálatos sportba.
- Tizenhárom évvel ezelőtt négy mozgássérült fiatal bekerekezett az életembe, azzal a kéréssel, hogy teniszezni szeretnének. Így alakítottuk meg az Alternatíva Mozgássérült Egyesületet, és az ottani családi összejöveteleken jött az ötlete a "Nálad a szerva, Nagyi!" integrációs programnak. Nyolc évvel ezelőtt kaposvári kollégámmal Baranyai Sándorral egy hidat építettünk Székesfehérvár és Kaposvár között. Hol én látogatok hozzájuk, hol ő jön Fehérvárra.

Marosi Katalin és édesapja oktatja az alapokat a résztvevőknek Fotó: Molnár Artúr

Természetesen a szövetségesem lett ebben a programban, és azóta a három SZ szellemiségében dolgozunk: szakmaiság, szövetség, szeretet. Most nagyon boldog vagyok, mert hétvégén is egy nagy családot alkottunk ezen a csodás napon, és a teniszjáték eszközével minőségi időt tudtunk eltölteni, ami mindenki épülésére szolgált - mondta a főszervező Tóth Judit Bianca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!