Sport

2017.06.16. 12:48

Tischler megy, hárman jönnek a Puskás Akadémia FC-be

FELCSÚT - A felkészülés második napján három új játékos csatlakozott az NB I-be visszajutó Puskás Akadémia FC keretéhez.

Ferencz Balázs

A Puskásban folytatja pályafutását Poór Patrik, valamint a belga Jonathan Heris, és Balogh Balázs is, Tischler Patrik pedig négy szezon után távozik Felcsútról, az Újpest játékosa lesz. Poór Patrik a Győri ETO-tól került az MTK-hoz, ahonnan 2009 júliusában kikölcsönözte a Liverpool. Az angol együttestől 2011-ben tért vissza a kék-fehérekhez a jobbhátvéd és a centerhalf posztján is bevethető 23 éves játékos, aki hároméves szerződést kötött a Puskással, éppúgy, mint az Újpest belga védője, Jonathan Heris. 2014 óta futballozott a Megyei úton a 26 éves, 188 centis Heris. Szintén a lila-fehér mezt váltja sárga-kékre Balogh Balázs. A Goldball FC-ben, majd az FTC-ben nevelkedett. A 27 éves középpályás 2008-ban az olasz Empolihoz került, onnan a Leccéhez, majd Újpestre igazolt. Balogh legutóbb 26 mérkőzésen négy gólt szerzett és hat gólpasszt osztott ki.

Egyes források szerint tovább alakul a PAFC kerete. A jelenleg Diósgyőrben futballozó Patrick Mevoungou, valamint a Vasas kötelékébe tartozó Osváth Attila neve is felmerült a kiszemeltek között Felcsúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!