Sport

2017.07.17. 19:40

Elégedettek és mégis kicsit csalódottak a PAFC-nál

Értékes döntetlent játszott a labdarúgó OTP Bank Liga NB I első fordulójában a Ferencváros otthonában a Puskás Akadémia FC.

Szupkai Gábor

Pintér Attila jó eredménynek tartja a pontszerzést, de úgy érzi, több is volt ebben a mérkőzésben.

- Közelebb álltunk a győzelemhez, mint a Ferencváros. Kíváncsi vagyok a második félidőben meg nem adott gólunkra, hiszen a játékosaim azt mondták, hogy szabályos volt. Meg fogom nézni a televízióban, aztán majd kiértékeljük, hogy jogos volt-e az ítélet. A mérkőzés előtt is elmondtam, hogy a Fradi három tétmérkőzéssel a lábában várta a meccset, nekünk pedig ez volt az első. Voltak jó periódusaink, de kicsit bátrabban kell játszanunk, és akkor még több lehetőségünk lesz. Összességében mindenképp jó eredménynek tartom ezt az idegenbeli egy-egyet, és ha bátrabbak leszünk, akkor még eredményesebbek is - nyilatkozta a PAFC vezetőedzője.

- Ha a meccs előtt azt mondják, ez lesz a végeredmény, akkor aláírtam volna. Talán a meccs összképét tekintve egy picit több is volt ebben a kilencven percben. Összességében viszont nem lehetünk elégedetlenek, hiszen idegenben a Ferencváros ellen jó ez az egy pont. Fontos volt, hogy az első helyzetünket be tudjuk rúgni. Az első félidő végén kicsit talán bealudtunk, ránk jött a Ferencváros, pontrúgásokat harcolt ki, amiből végül egyenlíteni tudott. A második félidőben és a végén viszont nekünk voltak lehetőségeink - mondta Szakály Péter, a Puskás Akadémia góljának szerzője.

- Az első tétmérkőzésünk volt, még alakulóban van a csapat, biztos vagyok benne, hogy ennél jobb játékra is képesek vagyunk. A kapu előtt sokkal határozottabbnak kell lennünk - értékelt a meccs után Vanczák Vilmos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!