Sport

2016.05.05. 17:15

Tovább küzd az Aba a Baraccsal

Székesfehérvár - A megyei II osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

Osz-Car csoport

Már rögtön a forduló nyitónapján rangadóra kerül sor Kápolnásnyéken, ahol a Pázmánd csapata vendégeskedik. Mindkét gárda vereséggel zárta az előző játéknapot, így feltehetően mindketten javítani szeretnének. A nyékiek március 12-én nyertek utoljára hazai pályán, míg ellenfelük Etyeken kikapott ugyan, de előtte Bodajkon győzni tudott. A listavezető Pátka számára ujjgyakorlatnak tűnik a sereghajtó Videoton Baráti Kör elleni találkozó, míg az őket üldöző Bakonycsernye együttese Válon gyűjtheti be a három pontot. Az Etyek, pedig a tabellán előttük álló Bodajknak vághat vissza az ősszel, Bodajkon elszenvedett 2-1-es vereségért. Az LMSK Cobra Sport csapata a múlt héten kínos vereségbe szaladt bele Bakonycsernyén, most ismét nehéz ellenfél, a Mány vár rájuk, igaz otthon játszanak. A két csapat őszi mérkőzését 6-3-ra nyerte a Mány, elképzelhető, hogy ellenük fogják megszerezni a századik góljukat az idén.

Palkovics Gábor (fekete, Bodajk SE) az Etyek ellen készülhet (Fotó: Szeglet Imre)

Május 7., szombat, 17.00

Kápolnásnyék (7.)-Pázmánd (6.)

Május 8., vasárnap, 17.00

Fehérvárcsurgó (5.)-Iszkaszentgyörgy (14.), Pátka (1.)-Videoton Baráti Kör (15.), Etyek (9.)-Bodajk (8.), LMSK Cobra Sport (12.)-Mány (3.), Vál (11.)-Bakonycsernye (2.), Kőszárhegy (13.)-Aquital FC Csákvár II (4.)

Agárdi Termál csoport

A kiesés ellen harcoló csapatok nyitják a fordulót ebben a csoportban. A Kulcsnak akkor lehetne esélye a bennmaradásra, ha minden hátralevő meccsét hozná, és riválisai is több összecsapáson buknának. A Besnyő tavaszi mérlege hazai pályán nem rossz, három győzelem mellett egyszer szenvedtek vereséget, amennyiben a Rácalmás ellen megszerzik a három pontot még az 5. helyre is odaérhetnek a játéknap végén. Persze ehhez azért az is kell, hogy riválisai - a Szabadegyháza, és az Enying, pont nélkül távozzanak Adonyból, illetve Abáról. A Baracs csapata bőszen üldözi az Abát, nagyon úgy tűnik, hogy a kettejük csatája csak a záró fordulóban dől el, előbb azonban még vasárnap a pontlevonások miatt rettentően nehéz helyzetben levő Soponya ellen növelhetik pontjaik számát.

Május 7., szombat, 17.00

Kulcs (16.)-Nagykarácsony (9.), Besnyő (7.)-Rácalmás (14.)

Május 8., vasárnap, 17.00

Baracs (2.)-Soponya (15.), Seregélyes (13.)-Pusztaszabolcs (4.), Nagylók (8.)-Kisláng (3.), Kálóz (10.)-Sárszentmiklós II (12.), Adony (11.)-Szabadegyháza (5.), Aba-Sárvíz (1.)-Enying (6.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!