Sport

2016.10.19. 18:04

Tükörsima továbbjutás - A jóval esélyesebb Alba Fehérvár KC magabiztos diadalt aratott

Szombathely - A női kézilabda Magyar Kupa második fordulójában az NB I/B listavezetőjénél vendégeskedett az Alba Fehérvár KC együttese.

Ferencz Balázs

A fehérváriak kupalázban égnek ezen a héten. Vasárnap még Romániában szereztek kétgólos előnyt előnyt az EHF Kupában a hétvégi HCM Roman elleni visszavágóra, a hét közepén pedig a Magyar Kupában kellett behúzniuk a kötelező győzelmet Deli Rita tanítványainak. A fehérváriak a Gárdony-Pázmánd NKSE-t búcsúztató Szombathelyi KKA otthonában rajtoltak a kupasorozatban. Mivel a továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el, így nem lehetett más az FKC célja, minthogy nyerjen a vasi székhelyen. Az NB I/B Nyugati csoportjának listavezetője jó formában várta az Albát, de mindez kevésnek bizonyult. Deli Rita jól forgatta csapatát, és a kapus Sipekin kívül minden játékos betalált. Az Alba nagyarányú győzelmet aratott. Szombathelyi KKA-Alba Fehérvár KC 24-41

(12-18) FKC: Sipeki - Májer 7, Piedade 2, Rideg 1, Lavko 3, Mendy 4, Tilinger 3/2, Pelczéder 5, Gjorgievska 1, Hajduch 1, Ishitate 1, Bandelier 2, Boldizsár 2, Kazai 6, Rózsás 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!