Sport

2017.06.01. 13:46

Újabb csaták előtt - Folytatódnak a női kosarasok tesztmeccsei

SZÉKESFEHÉRVÁR A magyar női kosárlabda válogatott két hét után szünet ismét Fehérváron játszik pénteken és szombaton felkészülési mérkőzést.

Káldor András

Némi olaszországi kitérő után tovább folytatta edzőtáborozását női válogatottunk az MKOSZ edzőközpontjában a csehországi Eb-re történő felkészülés jegyében. A múlt héten Latinában három olyan ellenféllel találkoztak legjobbjaink (Oroszország, Olaszország, Belgium), amelyek modern, és agresszív kosárlabdát játszanak. Mindhárom ellenfelünk legyőzte csapatunkat, ezekből az összecsapásokból, pedig komoly tapasztalatokat gyűjthetett Stefan Svitek a magyarok szövetségi kapitánya, hiszen hasonló erősségű együttesek várnak ránk a június 16. és 27. közötti időszakban Hradec Kraloven. Válogatottunk pénteken 18 órakor Horvátországot fogadja a Ligetsori létesítményben, a meccs visszavágójára, pedig szombaton 17 órakor kerül sor ugyanitt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!