Sport

2015.06.25. 18:49

Újabb támadót igazolt a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata

Székesfehérvár - Egy újabb pontgyáros centert szerződtetett a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata, a kanadai Brendan Connolly csütörtökön írta alá szerződését.

Bobory Balázs

Ahogy azt már csütörtöki számunkban jeleztük, bombaerős lehet a Fehérvár AV19 támadószekciója. A kanadai magyar Banham Frank és Sarauer Andrew mellé érkezett Chris Francis, Judd Blackwater, csütörtökön pedig Brendan Connolly írt alá.

A 30 esztendős, 173 centiméter magas, 84 kilogramm súlyú center az ECHL-ben érdekelt Alaska Acesből érkezik Székesfehérvárra.

A csatár a főiskolai évek után az ECHL-be került, ahol az Elmira Jackals csapatának tagjaként olyan játékosokkal játszott együtt, mint csapatunk korábbi tagjai, Derek Couture vagy Colton Yellow Horn. A kanadai AHL tapasztalattal is rendelkezik, itt 21 mérkőzésen lépett jégre, míg az ECHL-ben 330 alapszakasz-mérkőzésen 331 pontot termelt. Két évig szerepelt a Greenwille Road Warriors csapatában, itt az ECHL All Star csapat tagjává választották 2011-ben. 2013 óta az Alaska Aces csapatát erősítette, ahol első szezonjában Kelly Cup győztes lett, és az elmúlt évben Chris Francis csapattársa volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!