Sport

2017.08.04. 19:18

Újabb Titán érkezett

SZÉKESFEHÉRVÁR A Fehérvári Titánok egy kanadai játékossal, Joe Antillával erősítik csapatukat a következő szezonra.

Szupkai Gábor

A kanadai játékos a University of British Columbia csapatától érkezik a székesfehérvári egyesülethez. Joe Antilla a WHL-ben (kanadai junior liga) szerepelt, majd 2012-től a kanadai egyetemi ligában (CIS), a University of British Columbia csapatában folytatta karrierjét. A 185 cm-es és 88 kg-os csatár a CIS-ben 137 mérkőzésen 68 pontot szerzett.- Mindenképpen szerettünk volna csatár posztra még egy légiós játékost, különösen azért, mert Marek Györi helye megüresedett.

Több lehetőségünk is volt, de azért döntöttünk Antilla mellett, mert remek paraméterekkel rendelkezik, valamint a játéka közel áll a csapatéhoz. Antilla egy igazi erőcsatár, aki a speciális helyzeteket jól tudja megjátszani - mondta Kóger István, a Titánok vezetőedzője.Marek Györire sérülés miatt hosszabb kihagyás vár, ezért a 2017/2018-as szezonban nem számíthatott volna rá a Titánok csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!