Sport

2015.09.17. 14:13

Újpesten a Volán - Jobb védőmunkával nyerhetnének

Székesfehérvár - A MOL Liga 4. fordulójában a Fehérvár AV 19 csapata Újpesten a győzelem reményében lép jégre.

Káldor András

Eddig még nem sikerült megízlelnie a Volán második garnitúrájának a rendes játékidőben kivívott győzelmet. Közel jártak ehhez ugyan a HSC Csíkszereda elleni első hazai meccsen, de ezt követően sem Miskolcon, sem, pedig a Ferencváros otthonában nem tudtak igazán dominálni, így elmaradt a várt siker. Ezt sorozatot most a 18 órakor, a Megyeri úton kezdődő mérkőzésen megszakíthatják a kék-fehérek.

Énekes Lajos, másodedző Fotó: Wirth András

- Nagy csatára számítunk, de a legutóbbi meccsünkön nem sok minden sikerült az eltervezettekből, és a játékunk sok kívánnivalót hagyott maga után. Most szeretnénk hatvan percen keresztül olyan játékot produkálni, mint amilyet Miskolcon mutattunk. Leginkább védekezésben kell javulnunk, hiszen túlságosan sok gólt kaptunk idáig. Az Újpest ellen, pedig kizárólag ez az út vezethet a pontszerzéshez, és a győzelemhez. - hangsúlyozta Énekes Lajos a csapat másodedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!