Sport

2017.08.21. 19:46

Újra jégen a Fehérvár!

SZÉKESFEHÉRVÁR A Visegrád Kupa második fordulójában Érsekújváron korcsolyázik jégre a Fehérvár AV19 SC jégkorongcsapata.

Ferencz Balázs

A Benoit Laporte által irányított Fehérvár AV19 SC jégkorongcsapat a nyáron életre hívott Visegrád Kupa nyitányán 4-3-as vereséget szenvedett a szlovákiai Poprádon. A második fordulóban is idegenben kell helytállniuk Kóger Dánieléknek.

Kedden 18 órakor Érsekújváron a HC Nové Zámky fogadja a fehérvári hokisokat, akik tovább csiszolhatják játékukat. A Nové Zámky az első körben idegenben verte 2-1-re a MAC Budapest alakulatát, de a papírforma szerint most a fehérváriak az esélyesek. Bár a felkészülés ezen szakaszában még nem az eredményesség a csapatok fő célja, hanem hogy megtalálják a szezon során alkalmazni kívánt legideálisabb sorösszetételeket, hogy egyre inkább ráérezzenek a közös játékra az újonnan érkezett hokisok és az együttes magja.

A keddi összecsapás után pénteken és vasárnap már hazai jégen brillírozhat a Volán, előbb 19 órától a Nyitra ellen láthatják a fehérvári drukkerek az új csapatot, majd a hét utolsó napján szintén 19 órakor a Zsolna látogat az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokba, ugyancsak a szlovák-magyar közös bajnokság, a Visegrád Kupa keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!