Sport

2017.02.03. 20:25

Ütött gól nélküli meccs

Miskolc - A MOL Liga 39. fordulójában a DVTK-Jegesmedvék gárdájának vendége volt a Fehérvári Titánok csapata.

Káldor András

DVTK-Jegesmedvék-Fehérvári Titánok 4-0 (2-0, 1-0, 1-0), Miskolc, 850 néző

Vezette: Gangel, Sós, Kis-Király, Soltész

DVTK: Adorján-Leppänen, Láda B., Magosi B. (2), Galanisz 1 (1), Sági 1 (1)-Vojtkó, Gőz (1), Tóth A. 1, Hajós, Pavuk (1)-Tuominen, Joe, Johnston 1, Miskolczi (1), Toulmin (1)-Albert, Kuqali, Szopos, Ritó, Popovics. Vezetőedző: Doug Bradley

Titánok: Lemay-Krogh, Szabó B., Pillók, Shupa, Szita-Imre, Láday, Hamvai, Kocsis F., Mazzag-Korbuly, Reiter A.-Varga B., Sofron Á., Balogh B.-Arany. Vezetőedző: Kóger István

Kiállítás: - illetve 6 perc

A MOL Liga alapszakaszának utolsó előtti játéknapján egyértelműen a vendéglátó, bajnoki címvédő DVTK számára bírt igazi téttel az összecsapás, méghozzá az alapszakasz elsőségének megszerzése miatt.

Láday Tamás (Titánok, kék) és Miskolczi Márk harca a pakkért
Fotó: Molnár Artúr

Az első harmadban közepe táján kétszer is villantak a Macik. Előbb a fehérvári nevelésű Tóth Adrián vette be Adrien Lemay ketrecét, majd a fiatal Sági Martin estében, fél térden sodorta be a második találatukat. 2-0. A folytatásban is a DVTK dominált, de csak egyszer voltak eredményesek. A 32. percben Grant Toulmin lövőcsele megtévesztette a Titánok bekkjeit, Andrew Johnstonehoz került a pakk, aki a bal alsóba lőtt. 3-0.

A záró húsz percben a DVTK továbbra is érvényesítette fölényét, a 46. percben Magosi Bálint nagy löketébe Galanisz Nikandrosz tette bele a botját, még magabiztosabbá téve győzelmüket. 4-0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!