Sport

2015.05.26. 18:56

Valami bűzlik Sóstón

De az is lehet, hogy már minden rendben, van világos jövőkép, csak a szerencsétlen szurkoló, újságíró, esetenként maga a játékos, vagy edző nem tud róla.

Bobory Balázs

A szezonból egyetlen mérkőzés van hátra, nem kell halogatni megereszteni a tiszta vizet, és beleengedni a pohárba. Az illetékeseknek igenis ki kellene állniuk a nyilvánosság elé, mert az elmúlt hetekben eleget röhögtek az ellenfelek a Videoton széthullásán, eleget bánkódtak a fehérvári drukkerek a sok bizonytalanságon. Az nem lehet, hogy a menedzser(ek) vezette tollak hangulatot gerjesszenek a sajtón keresztül egy Magyar Kupa döntője előtt, de olyan sincs, hogy a csapat kapusa közösségi oldalakon konkrétumokat nem tartalmazó, de indulatokat élesztő üzenetben értesítse a szurkolókat távozásáról. Nem vagyok híve a büntetéseknek, de a bejegyzés napján kellett volna megköszönni az egyébként remek Juan Calatayud szolgálatait, elévülhetetlen szerepét az aranyérem megszerzésében. Várjuk már, hogy megszólaljon a klubigazgató és a vezetőedző a köztük hónapok óta tartó feszültségről, bár utóbbi nagy valószínűséggel távozik, és vélhetően nem kezd majd sárdobálásba, nyilatkozatháborúba, így örökre rejtély marad, valójában mi okozta a viszony megromlását. A Vidi profin szervezett klub, hatalmas apparátussal, marketing- és kommunikációs csapattal, amely az utóbbi hetekben kifejezetten gyengén dolgozott. Minden bizonnyal a belső szabályzat szerinti klubérdek alapján tevékenykedett, de némi őszinteséggel minimalizálhatóak lettek volna a károk. Néhány név és szám nyilvánosságra hozatalával gyorsan elejét lehetett volna venni a zendülésnek, és nem lettek volna rosszabbak az eredmények sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!