Sofron István nem marad Fehérváron

2017. május 19., 19:30 szerző: Szupkai Gábor fotós: Kricskovics Antal
komment
SZÉKESFEHÉRVÁR - A holtszezonban nem a játékosok, hanem a klubvezetés munkája kerül előtérbe a Fehérvár AV19-nél, ahol zajlanak az események.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A legutóbbi finoman szólva sem sikeres szezon után mindenki kíváncsian várta mit lép a Volán megújult vezetősége. Egy ideig szinte csak az elszerződő játékosokról lehetett hallani. A távozók felsoroláskor Szélig Viktor sportmenedzser pedig egy ki nem mondott kérdésre is válaszolt, Sofron István sorsát illetően.

- Most sokan távoztak a klubtól, nekik természetesen köszönettel tartozunk az eddigiekért, legyen szó akár a légiósokról, vagy olyan magyar játékosokról, mint Hetényi Zoltán, Sofron István, Orbán Attila vagy Vas János - mondta a Fehérvár AV19 sportmenedzsere.

Szélig Viktor a FAV19 sportmenedzsere Fotó: Kricskovics Antal

Tehát a magyar válogatott támadója nem Székesfehérváron kezdi meg a következő idényt. Szerencsére az utóbbi időben már az érkezési oldalon is feltűntek a nevek.

- Az EBEL-csapat keretének kialakítása prioritást élvez jelenleg, de ezzel párhuzamosan természetesen dolgozunk a Fehérvári Titánok megerősítésén is. Fontos, hogy egy motivált, sikerre éhes társaság alakuljon ki, ehhez pedig karakteres egyéniségekre van szükség. Szeretnénk, ha a következő szezonban jégre lépő Fehérvár AV19 jóval több örömet szerezne ennek a lelkes szurkolótábornak mint tavaly.

Eddig csak külföldi játékosok érkezését jelentette be a klub az EBEL csapathoz. Ám hamarosan hazai nevekkel is bővülhet a névsor.

- Tervezzük magyar játékosok szerződtetését, meglátjuk majd, hogy ezek a tárgyalások hogyan végződnek. A következő szezonra olyan jégkorongozókat szeretnénk Székesfehérvárra csábítani vagy itt tartani, akik motiváltak, akik arra szeretnék használni az EBEL-ben való szereplést, hogy feljebb lépjenek vagy tartósan megmaradjanak ezen a magas szinten - mondta Szélig Viktor.

Szupkai Gábor

2017. május 19., 19:30 szerző: Szupkai Gábor fotós: Kricskovics Antal

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...