Sport

2016.04.25. 16:30

Váratlan pontjárás

Csákvár, Dunaújváros - A Merkantil Bank NB II-es labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában rang- adót vesztett a Csákvár, a DPASE idegenben nyert.

Ferencz Balázs

Az utolsó hat meccsén 16 pontot szerző, hatodik Balmazújvárost fogadta a tabella ötödik helyén álló Aqvital FC Csákvár. Küzdelmes, jó iramú találkozót vívtak a felek, melyen számos gólhelyzet is adódott, de csupán a vendégek találtak kaput. A 22. percben egy jobb oldali szöglet után Kiss László a léc alá csúsztatott. Ezzel a góllal nyert a Balmazújváros, és megelőzte a Csákvárt a tabellán.

Kocsis Gábor sem talált be Fotó: Molnár Artúr

Aqvital FC Csákvár- Balmazújváros 0-1 (0-1)

Csákvár, vezette: Zierkelbach Péter (Mohos, Márton)

Csákvár: Gróf - Pintér B., Racskó, Spandler (Bartos, 32.), Baranyai - Fényes, Bakos Sz. - Molnár T., Kocsis G., Molnár Cs. - Makrai. Edző: Toldi Gábor.

A tabella hátsó régiójában tanyázó Dunaújváros óriási meglepetésre nyerni tudott a Szeged otthonában, s ezzel megszerezte első tavaszi győzelmét. Az újvárosiak a hajrában kerekedtek felül a szegedieken.

Szeged 2011 GA-Dunaújváros 0-2 (0-0) Gól: Tóth T. (82.), Rosta (86.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!