Sport

2017.05.14. 17:52

Várni kell az ünnepléssel - A gólnélküli döntetlen nem hozott üdvözülést Felcsúton

FELCSÚT A Merkantil Bank NB II 35. fordulójában a feljutással kacérkodott a Puskás Akadémia FC. Még várni kell az ünnepléssel.

Ferencz Balázs

Puskás Akadémia FC-Szeged 2011 0-0 (0-0)

Felcsút, Pancho Aréna, 821 néző. V.: Andó-Szabó.

Puskás: Hegedüs - Heffler, Vanczák, Tóth B., Nagy Zs. - Zsidai, Márkvárt (Szatmári, 76.), Szakály, Csilus (Spandler, 72.) - Prosser, Tischler (Lencse, 54.). Vezetőedző: Pintér Attila.

Szeged: Szántai - Achim, Jagodics B., Farkas M., Mészáros M. - Povázsai (Horváth A., 67.), Király (Pászka L., 32.), Zabari - Germán - Zádori, Andorka (Balogh G., 59.). V.edző: Klausz László.

Kiállítva: Germán (91.)

Győzelme esetén a Puskás Akadémia FC az utolsó három meccsét már feljutóként vívhatta volna meg, de nem számíthattak könnyed gólhintésre Tischlerék, hiszen a Szeged 2011 betonvédelméről híres. Klausz László, a vendégek trénere higgadtan nyalókázgatott az első félidőben, legényei rettentő masszívan futballoztak. Bár, a találkozó elején vezetést szerezhetett volna a PAFC, Tischler fejelt ígéretes helyzetből a kapu mellé. Harcoltak a felek, de ezt a mezőnyben tették, így a szikrázó összecsúszásokon kívül kevés izgalom rejlett a játékban. A Puskás ment volna előre, de a vendégek nem rizikóztak, volt, hogy heten védekeztek 22 méteren belül. Fordulás után fürgébb lett a Puskás játéka, de csak Prosser dolgoztatta meg a kapust. Aztán Zádori tévesztett célt a túloldalon 11 méterről. A 75. percben Zsiday jobb sarok felé tartó lövése Lencséről vágódott le, válasz gyanánt Zádori fejelt közelről mellé. Feszült volt a befejezés, a ráadásra megfogyatkozott a Szeged, de a hálók nem rezdültek. Még nem jutott fel a Puskás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!