Sport

2015.04.28. 19:14

Véget ért a nemzeti sakk csapatbajnokság

Székesfehérvár – A 9. fordulóval véget ért a 2014-2015. évi nemzeti sakk csapatbajnokság. Megyénk mindkét csapata az NB II. Asztalos csoportban játszott.

Bobory Balázs

Fejér megye csapatainak mérlege a záró fordulóban két nagyarányú győzelem.

A Fehérvár SE Péten vendégszerepelt, és az összes forduló minden csapatát figyelembe véve a legnagyobb arányú győzelmet aratta.

Eredmény: Péti MTE–Fehérvár SE: 1,5-10,5.

Győzött: Horváth Miklós, Botos Ferenc, Papagorasz Takisz, Csire Bence, Albrecht Gábor, Szabó Kristóf, Fellegi Zoltán, Fehérvári István, Zámbó Árpád. Döntetlent ért el: Kiss Viktor, Kadlicskó József, Pais Nimród. A csapat legtöbb pontját Fehérvári István 7,5/9, Botos Ferenc 7/9, Papagorasz Takisz 6,5/9 szerezték. A fehérvári csapat a bajnokságot a táblázat második helyén zárta.

A Királysakk SE (Dunaújváros) csapata a Marcali csapatát fogadta.

Eredmény: Királysakk SE–Marcali VSZSE: 8,5-3,5.

Győzött: Jánoshalmi Attila, Katona Ferenc, Zsigmond Károly, Höflinger István, Mezei Szilárd. Döntetlent ért el: ifj. Katona Ferenc, Angyal Ferenc, Zelenák Donát, Csathó Gábor, Ragyelik András, Samu József, Ocztos Dominik. A csapat legjobb pontszerzői: Katona Ferenc 5,5/9, Mezei Szilárd 5/8, Jánoshalmi Attila 5/9. Ezzel az eredménnyel a dunaújvárosi csapat a hetedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!