Sport

2017.02.09. 17:05

Vereség Mariborban

Maribor - Másfél héttel az NB III-as szezon folytatása előtt Disztl László együttese Szlovéniában lépett pályára az NK Maribor tartalékcsapata ellen.

Káldor András

Ellenfelük magabiztosan vezeti a szlovén harmadosztályú bajnokságot, és jó eséllyel jövőre már a második ligában fognak szerepelni. A Vidiben betegség és sérülés miatt továbbra sem számíthatott több alapemberére Disztl László vezetőedző.

Csongrádi Márk a Videoton II csapatának  középpályása
Fotó: vidi.hu

Baksa Dénes, Vincze Viktor, Véninger Bertalan, Kondor Kristóf és Kónya Krisztián betegség, Lénárt András, pedig kisebb sérülés miatt nem utazott el Szlovéniába, míg Varga Bence az első csapat keretével edzett Felcsúton. Ott volt viszont a kezdőben Anel Hadzic 19 éves öccse, Elvir Hadzic, valamint rajta kívül Ukrajnából a 18 éves Bodnaruk Dmytro, Portugáliából pedig a szintén 18 éves, bissau-guineai - portugál kettős állampolgársággal rendelkező Sana Gomes érkezett próbajátékra.

Már az első félidőben kétgólos előnyt kovácsoltak a vendéglátók, melyet további eggyel megtoldottak a szünetet követően, így 3-0-as vereséggel zártak a piros-kékek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!