Sport

2017.02.12. 21:20

Vereségével az utolsó helyre csúszott vissza az Alba-Máv-Előre SC

Csurgó - A férfi kézilabda NBI/B tavaszi nyitó fordulójában az Alba hiába vezetett a szünetben, pont nélkül maradt szombat délután.

Krebsz András

Csurgói KK U23-Alba-Máv-Előre SC 31-28 (14-16).

Csurgó, 200 néző, vezette: Natkai, Szalay.

Alba-Máv: Pulai - Major, Gyimesi 2, SCHEKK 10 (1), Vörös 2, BÁRDOS 7, BALOGH 7 (1). Csere: LAKATOS (kapus), Bicskei, Zsigmond, Katona. Vezetőedző: Kurán István.

A hazai környezetben eddig még veretlen csurgói fiatalokat ősszel Székesfehérváron egyszer már sikerült két vállra fektetnie a Kurán-legénységnek, ám most a VOK-tól távol, mindössze kilenc mezőnyjátékossal a fedélzeten kellett volna ugyanezt az eredményt elérni: télen öten is elhagyták a klubot, ráadásul szombat délután Csóka Balázs sérülés, Venczel Attila pedig tanulmányi vizsga miatt nem tarthatott a csapattal. Ennek ellenére a vendégek az első játékrészben védekezésben és támadásban egyaránt jól muzsikáltak, a kezdősor ereje azonban a 40. perc környékén elfogyott.

Az Alba-MÁV-Előre csapata sajnos Csurgón is elvérzett, és utolsó Fotó: Koppán Viktor

Hiába a második félidőben beállt Lakatos bravúrjai, a Schekk, Bárdos, Balogh trió gólérzékeny játéka, az Alba kapujára záporozó lerohanások, valamint a kelleténél rövidebb kispad törvényszerűen megbosszulta magát. A sereghajtó pozícióba zuhanó fehérváriakra a folytatásban két hazai összecsapás vár, amelyeken már muszáj elkezdeni a felzárkózást.

- Korrekt játékvezetés mellett bosszantó vereséget szenvedtünk, Venczel és Csóka hiányát nem tudta elviselni a csapat - mondta csalódottan Kurán István, a fehérváriak trénere a lefújást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!