Sport

2017.05.22. 12:35

Vereséggel búcsúztak - Huszonhat bajnokijukon kilenc pontot gyűjtöttek a fehérvári kézisek

Székesfehérvár – A férfi kézilabda NBI/B Nyugati csoportjának záró fordulójában a Kurán-csapat alulmaradt a bajnokságot 5. helyen befejező battaiakkal szemben.

Krebsz András

 

Alba-Máv-Előre SC–Százhalombattai KE 31-37 (13-22).

VOK, 100 néző, vezette: Horváth P., Marton.

Alba-Máv Lakatos – Major 2, Gyimesi 9, Schekk 7, Vörös 3, Bárdos 8, Balogh. Csere: Pulai (kapus), Csóka 1, Zsigmond, Katona 1, Harsányi. Vezetőedző: Kurán István.

 

A várakozásoknak megfelelően gyorsan ellépett a látogató, az első hazai találatot Vörös jegyezte az 5. perc végén. Szinte minden vendég akció góllal zárult, Gyimesiéken az időkérés és a kapuscsere sem segített. A futószalagon érkező battai lerohanásoknak köszönhetően gyakorlatilag harminc perc alatt eldőlt a találkozó.

Fordulás után ugyan megpróbált visszajönni a mérkőzésbe az Alba, ám a játékosai hozzáállását hamar helyrebillentő Molnár József időben rendezni tudta a sorokat. A gólgazdag összecsapáson vereséget szenvedő Pulaiék az utolsó előtti, kieső helyen fejezték be a másodosztályú bajnokság Nyugati csoportját.

Álmosan kezdtünk, túlságosan tiszteletben tartottuk az ellenfél pozícióját. A második félidőben mindent beleadtunk, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról – értékelt Kurán István, a hazai alakulat edzője a végső dudaszót követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!