Sport

2016.09.27. 17:50

Vereséggel kezdtek Kanizsán a Dávid Kornél Akadémia

Nagykanizsa - Megkezdte szereplését a női NB I/B-s amatőr bajnokságban a Dávid Kornél Akadémia. Vereséget szenvedtek Zalában.

Horog László

A nyáron, a Zala Volán ZTE női együttesétől érkező Gáll Tamás visszatért Zalába, igaz, a másik városba, Kanizsára. Csapata az alapszakasz első fordulójában a Vadmacskák vendége volt, a házigazdak magabiztosan győztek.

Gáll Tamás, a csapat edzője Fotó: Horog László

Kanizsai Vadmacskák SE- DKKA 76-48 (24-13,15-10, 21-16,15-9), a fehérvári kosárlabdázók közül Papp Regina kiemelkedőt nyújtott, 32 pontot szerzett, Balsay Dalma 8, Nagy Dorottya 3/3, Müller Melinda 3, Bárándi Effi pedig 2 pontott tett a közösbe.

- Sok eladott labdával kezdtük a mérkőzést, a hazaiak olykor tetszetősen kosárlabdáztak, és fokozatosan növelték az előnyüket. Pozitívumként említhető, hogy megnyertük a lepattanócsatát, de a 35 eladott labda önmagáért beszél. Két játékoson kívül mindenki most játszotta le első NB I/B-s meccsét - közölte Gáll Tamás szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!