Sport

2017.03.12. 18:40

Vezetett, mégis kikapott a Csákvár

Csákvár - A múlt héten a Cegléd ellen egygólos vereséget szenvedő Csákvár a Balmazújvárost fogadta az NB II 24. fordulójában, a házigazdák ismét kikaptak.

Horog László

Aqvital FC Csákvár-Balmazújváros 1-2 (1-0)

Csákvár, 200 néző, vezette: Szilasi, Kepe, Mohos

Csákvár: Kovács D. - Pintér, Dulló, Lipcsei, Baranyai - Fényes, Kékesi - Sejben, Molnár Cs. (Bakos 62.), Oldal - Molnár T (Vallejos 85.). V.edző: Vincze István.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Horváth L. - Vachtler, Rus, Németh Á. - Sigér, Bódis - Vajda, Kovác s Á. (Virág 83.), Heffler N. (Fekete 65.) - Belényesi. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Jobban kezdtek a hazaiak, Molnár Tibort szerelték a lövés pillanatában, majd Oldalt választották el a labdától a vendégkaputól 18 méterre, a hazai hívek szerint szabálytalanul, a bíró szerint szabályosan. A tizedik percben éledtek a vendégek, az előrehúzódó Rus fejese tévesztett célt, majd Kovács bólintását mentette Pintér a gólvonal előtt. A legnagyobb helyzet azonban Belényesié volt, jól eltalált lövését Kovács tornászta ki a jobb sarokból. Ami nem jött be nekik, sikerült a túloldalon, Baranyai baloldali elfutása után jól adott középre, a 15. percben a védők között berobbanó Oldal a jobb sarokba lőtt, 1-0.

Molnár Csaba kapáslövése is munkát adott Horváthnak, a vendégek portása vetődve hárított. "Ne álljunk a pályán, mozogjál!" - kiabálta egy női hang a lelátón, majd az elől helyezkedő két Molnár egyikének is tanácsot adott, de lehet, mind a kettőnek. "Menjél, Monyókám!"

Az első félóra végén hatalmas tűzijáték alakult ki a hazai kapu előtt, Kovács kétszer mentett bravúrral, majd Dulló testével védte a közeli löketet a gólvonalon.

Fényes Szabolcs (b) és társai ismét pont nélkül maradtak
Fotó: Koppán Viktor

Oldal veszélyesen csapódó szabadrúgását kiütötte Horváth a második félidőben, az érkező Kékesi fölé fejelt. Sejben lépett ki a baloldalon, középre lőtt, a túloldalon berobbanó Molnár Tibor elöl mentettek. Az 54. percben baloldali beadás nyomán a rövid saroknál érkező Kovács Ádámra nem figyeltek eléggé a hazai védők, 1-1.

Bakos lövését védte bravúrral Horváth, Molnár T. mellé lőtt. Az ellenakciónál a vendégek örülhettek, a frissen beállt Fekete kotorta öt méterről a bőrgolyót a kapuba, 1-2. Sejben kis híján egalizált, kilépett, labdája alig kerülte el a balmazi kaput. Virág alig lőtt mellé, majd a végén is Virág került ziccerbe, Kovács önfeláldozóan tisztázott. Hiába vezetett és játszott jól az első félidőben, kikapott a Csákvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!