Sport

2017.04.24. 14:24

Videoton II: Csepelen sem tört meg a jég

Budapest – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 28. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata alulmaradt a XXI. kerületben.

Krebsz András

Csepel FC–Videoton FC II 1-0 (1-0).

Csepel Stadion, 150 néző, vezette: Jakab Árpád.

 

Videoton II: Zöldesi – Varga B. (Schmid Á., 71.), Fejes, Lénárt, Schiller – Pölöskei, Réti – Pápai (Lencsés, 78.), Kondor, Barczi – Schmid M. (E. Hadzic, 46.). Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

 

A hetek óta gólképtelen piros-kékek hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, de sokszor a saját tizenhatosa elé betömörülő hazai gárda eredményesen semlegesítette Kondorék támadásait. A 35. percben aztán szinte a semmiből megszerezte a vezetést a bunkerfocit játszó Csepel: egy szögletet követően az idén negyedik találatát jegyző Haraszkó Sándorról finoman szólva is szerencsés körülmények között került a játékszer Zöldesi hálójába, 1-0! Fordulás előtt a csapatok őszi találkozóját eldöntő Kondor egalizálhatott volna, ám Lőrincz hatalmas bravúrral hárította a 15 méteres próbálkozást.

Térfélcserét követően hiába igyekezett minden erejével a kapujához szegezni a vendéglátót a fehérvári alakulat, igazán komoly lehetőség csak a csereként pályára lépő Elvir Hadzic előtt adódott, ám a fiatal bosnyák támadó ígéretes fejese centikkel ugyan, de célt tévesztett.

Ez a vereség egyben azt is jelenti, hogy Dvéri Zsolt legénysége közel 500 perce nem talált az ellenfelek hálójába, ami cseppet sem bíztató előjel a tabella negyedik helyét elfoglaló Kaposvár péntek kora délután esedékes, sóstói vendégjátéka előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!