Sport

2017.03.27. 14:12

Idegenben nem megy a Videoton FC II-nek

Ajka – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a Videoton második csapatának nem volt esélye a győzelemre.

Krebsz András

FC Ajka–Videoton FC II 1-0 (1-0).

Ajka, 200 néző, vezette: Horváth Máté.

Videoton II: Gyánó – Baksa, Pölöskei (Csongrádi, 46.), Lencsés, Varga B. – Pápai, Schiller – Barczi, Lassú, Solomun (Kondor, 46.) – E. Hadzic. Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

A kezdő sípszótól irányító hazaiak a találkozó 23. percében gólra váltották a fölényüket: Hanzl beadását az idén másodszor eredményes Major Norbert fejelte könnyedén az üresen tátongó fehérvári kapuba, 1-0! Baksa és Pápai kis híján egalizáltak, ám egyikük sem járt sikerrel.

A második játékrész a múlt héten is remekül védő Gyánóról szólt, a vendégek hálóőre Csemer két hatalmas helyzeténél is óriási bravúrt mutatott be. A piros-kékek előtt nem adódott komolyabb lehetőség, így a fehérváriak harmadik tavaszi fellépésükön is pont nélkül maradtak.

Főként a fiatalok kaptak ma szerepet, akik küzdöttek, de így is reális eredmény született – mondta Dvéri Zsolt, a vendégek mestere a lefújást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!