Sport

2017.04.19. 13:36

Videoton II: Nem talált a kapuba Dvéri Zsolt legénysége

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 27. fordulójában a kiesés elől menekülő sárváriak pontot raboltak a piros-kék alakulattól vasárnap délután.

Krebsz András

Videoton FC II–Sárvár FC 0-0.

Sóstói Stadion, 100 néző, vezette: Tamási Patrik.

Videoton II: Horváth T. – Kónya, Lencsés (Schmid M., 71.), Varga B., Schiller – Réti, Lénárt (Solomun, 77.) – Bévárdi, Bódi, Barczi – E. Hadzic (Pápai, 46.). Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

A kisebb hullámvölgyben lévő, március 19-e óta nyeretlen fehérváriak 293 perces gólcsendjét a Bévárdi, Bódi, Barczi, Hadzic támadónégyes hivatott megtörni a Nyugati csoport 15. helyén szerénykedő vasiak ellen. Az első komolyabb lehetőség ennek ellenére Horváth Valentin előtt adódott, ám a vendégek középpályásának 16 méterről eleresztett kapáslövését hatalmas bravúrral hárította Horváth Tamás. Szinte az ellentámadásból veszélyhelyzet alakult ki a másik kapu előtt, ahol Horváth Brúnónak kellett résen lennie Bévárdi ígéretes próbálkozásánál. A játékrész feléhez érve aztán már a sárváriak hálóőre is tehetetlennek bizonyult, de a Barczi beadására a lehető legjobb ütemben érkező Hadzic lövésénél a kapufa kisegítette a 20 esztendős hálóőrt, ráadásul a szünet előtt Bévárdi második kecsegtető lehetőségét sem tudta gólra váltani.

Fordulást követően továbbra is a hazaiak domináltak: előbb Bévárdi, majd Barczi állt közel a gólszerzéshez, azonban Horváth újabb bravúrokat bemutatva meccsben tartotta a látogatót. A 66. percben többen már gólt kiáltottak, ám Barczi beadása után Bévárdi óriási helyzetben az ötösön belülről a felső lécet találta telibe. A rengeteg kihagyott helyzet nem bosszulta meg magát, így a csapatok őszi randevújához hasonlóan, ezúttal is gólnélküli döntetlen született.

Igazságosnak mondható eredmény született, habár a két kapufánkat figyelembe véve egy kis szerencsével akár a győzelmet is megszerezhettük volna. Sokkal jobban kell koncentrálnunk az ellenfeleink kapuja előtt, hiszen rúgott gól nélkül biztosan nem fogunk mérkőzést nyerni – vélekedett Dvéri Zsolt, a fehérváriak mestere a hármas sípszót követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!