Sport

2017.03.25. 22:05

Kaproncán győzött a Videoton FC

Kapronca - A válogatott szereplése miatti bajnoki szünetben nemzetközi felkészülési mérkőzésen lépett pályára a Videoton FC, s nyert.

Ferencz Balázs

A fehérváriak horvát élvonal ötödik helyén álló Slaven Belupo csapatával meccselt Kaproncán. Henning Berg ezúttal a Horváth Tamás - Nego, Szolnoki, Juhász, Stopira - Maric, Varga, Hadzic, Suljic - Lazovics, Scsepovics kezdőcsapatot küldte pályára. A mérkőzés első helyzete a hazaiak előtt adódott, a második percben egy baloldali támadás végén Tadic közeli lövését védte bravúrral Horváth. 15 percet kellett várni az első fehérvári lehetőségre, amiből aztán rögtön meg is szerezte a vezetést a Videoton. Mirko Maric átadásával Marko Scsepovics tört kapura, s higgadtan elgurította a labdát Blazevic mellett, 0-1. A 33. percben Nego szép csele és beadása után Maric belsőzött a hálóba, de a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt. Fordulás után rögtön növelte előnyét a Vidi: Kovács István remek szólója után Anel Hadzic vette be a kaput, 0-2. A 87. percben szépített a Slaven Belupo, Heber tekerése kötött ki a bal felső sarokban, 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!