Sport

2017.01.16. 17:45

Visszatérhet a Medvescsak

Zágráb - A január 15-i határidőre minden, az EBEL-ben most is érdekelt csapat jelezte indulási szándékát a 2017-18-as szezonra is. Sőt, a horvát Medvescak Zagreb is bejelentkezett.

Ferencz Balázs

A Medvescak Zagreb számára az idei lehet az utolsó az orosz bázisú jégkorong bajnokságban, a KHL-ben. Úgy tűnik, a zágrábi együttes visszatér az EBEL-be. A horvátok a megadott határidőig bemutatták garanciáikat az Erste Bank Eishockey Ligának, de tényleges visszatérésükről, illetve felvételükről februárban dönthet az EBEL közgyűlése. A zágrábiak az idei szezonban már alig bírták az orosz liga által jelentett anyagi terheket, klubvezetőjüket szeptemberben felfüggesztették, decemberben több játékosukat is pénzzé tették, hogy fedezhessék kiadásaikat - és ez a korábbi szezonokban is csak a komoly orosz pénzinjekciónak köszönhetően sikerült. A Medvescak négy szezon után int búcsút a KHL-nek, utolsó meccsüket február 17-én játsszák a Slovan Bratislava ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!