Sport

2014.07.24. 14:20

Darts: Czipó Vivien érmei az Eb-ről

A székesfehérvári Sport DC 13 éves kiválósága, az iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien a Bécsben megrendezett darts WDF ifjúsági Európa-bajnokságon egyéniben bronz-, párosban ezüstérmet szerzett.

Matók János

Kevesen gondolták, hogy a darts ifjúsági egyéni-, és páros magyar bajnoki cím, valamint az Év ifjúsági játékosa különdíj elhódítása után, még tovább lehet fokozni a teljesítményt és ezen eredményeket is túl lehet szárnyalni. Nos, a 13 éves Czipó Viviennek ez sikerült. Az Iszkaszentgyörgyi illetőségű fiatal sportoló a WDF ifjúsági Európa-bajnokságon képviselte hazánkat és klubját. Már a válogatottság ténye, és az, hogy a lány válogatott élére Vivien edzőjét, Ziegenhám Medárdot nevezték ki, óriási megtiszteltetésnek számított, és a bizalmat nem akármilyen eredményekkel hálálta meg. Vivien a lányok páros versenyében Réti Ramónával ezüst-, míg az egyéni viadalon bronzérmet szerzett, miután az elődöntőben a 4 évvel idősebb ír Byrne-től kapott ki 3-2-re.

Címkék#darts

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!